Soalan Lazim

Ya! Iklan produk hasil pertanian dan ternakan adalah percuma.
Pendaftaran iklan adalah terbuka kepada semua usahawan tani & ternak muslim. Persendirian atau syarikat. Mereka yang mendaftar iklan di HasilTaniTernak.com dikenali sebagai "Vendor HTT"
Boleh. Iklan yang telah diterbitkan, boleh dikemaskini dari masa ke semasa oleh Vendor HTT.
Tidak. Pembeli tidak harus mendaftar untuk menggunakan perkhidmatan atau maklumat disediakan.
Buat masa ini, Pembeli boleh terus berurusan dengan Vendor HTT bagi urusan bayaran. Pihak HTT dari masa ke semasa akan memberikan tips keselamatan dan juga akan mengemaskini senarai Vendor HTT agar lebih selamat, berkualiti dan diyakini. Di masa akan datang, pihak HTT dalam perancangan menyediakan perkhidmatan bayaran secara online, yang mana pihak HTT akan menerima bayaran dari pihak Pembeli untuk pihak Vendor HTT dan akan memberi jaminan bagi pesanan yang dibuat. Bayaran akan diberikan kepada Vendor HTT setelah pesanan disahkan terima kedua pihak.
Iklan anda akan terus kepada golongan sasaran, pembeli yang tercari-cari produk anda! Platform HTT ini akan memudahkan bakal Pelanggan di luar sana menjumpai produk anda secra online! Pihak HTT juga dari masa ke semasa akan menguruskan hal pemasaran dan promosi untuk membantu pihak Vendor HTT meningkatkan jualan, insyaAllah.
Pihak HTT buat masa ini tidak menetapkan sebarang syarat dalam penentuan harga jualan. Kami berpendapat, pihak Vendor HTT lebih arif dengan pasaran semasa dan semestinya mampu memberikan tawaran harga terbaik dan menguntungkan kedua belah pihak.